Om oss

Ett sammansvetsat team med samma vision

KDD startades med en ambition att förenkla och förbättra byggbranschen. Grunden handlar om att erbjuda inköp av byggtjänster, material och konsulttjänster från en och samma leverantör genom att samla all kompetens på samma ställe. Vi har stor erfarenhet av byggledning och snickeri främst inom nyproduktion. KDD vänder sig mot byggföretag, fastighetsutvecklare, butikskedjor och privatpersoner. Vårt signum är att vi är enkla att ha och göra med och värdesätter personlig kontakt genom hela projektet.

KDD i korthet

Utförda projekt sedan start

Medarbetare

Grundat

Korta beslutsvägar och personlig service

Genom att vår KDD’s ledning består av ett fåtal personer kan vi möta er förfrågan och leverera en lösning på oerhört kort tid – ofta redan på samma dag.

KDD är ett medelstort företag inom nyproduktion som kan agera både underleverantör och totalentreprenör. Trots detta har vi valt att prioritera kundvård likt ett mindre företag. Vi gör det enklare för dig som kund helt enkelt!

Ärlighet som policy

Oavsett vem du är, uppdragsgivare, privatperson eller inköpare ska din kontakt med KDD präglas av tydlighet, transparens och ärlighet. Genom lång erfarenhet av byggprojekt i olika roller vet vi att absolut ärlighet gentemot alla parter är det enda som fungerar. När du samarbetar med KDD kan du vara säker på att vi alltid sitter på samma sida av bordet och vi har som mål att alla inblandade parter ska göra en bra affär.

Lyhörda och flexibla

När du anlitar KDD gör du det av en rad olika anledningar. Men ett huvudsakligt fokus är naturligtvis en specialanpassad slutprodukt – där du som kund får den finish som du önskar. Allt ifrån exteriör till interiör kan anpassas efter dig som kund och vi håller dig informerad om alla tänkbara valmöjligheter genom hela processen. Välj KDD för en byggentreprenör som lyssnar på dig som kund och inte räds för specialanpassning!